hl keramik fliser klinker

HL Keramik A/S

Jelsvej 7-9
6000 Kolding
Telefon 75 53 13 44
Fax 75524800
website:   hl-keramik.dk

 

Med mere end 40 års erfaring importerer vi selv vores store udvalg af fliser og klinker fra Italien, Portugal, Spanien, Tyskland m.fl. I vores udstilling, som hele tiden bliver udskiftet, kan du se, de fleste af fliserne opsat i miljøer som indretningsforslag, men vi hjælper gerne med at indrette/designe efter dit hoved. Udvalget spænder fra mosaik op til 60x120 cm eller endnu større keramiske fliser, både til inde og ude. Kom ind og få en snak med vores meget kompetente medarbejdere, om netop dine behov. Har du specieller ønsker til fliser som vi ikke har, vil vi gøre alt hvad vi kan for at skaffe dem. 

Vi rådgiver ud fra dine behov og forsøger at gøre udvælgelsesprocessen til en spændende oplevelse - måske endda en leg! Når du har besluttet dig, hjælper vi dig med udregningen af fliseforbrug.

Gå på opdagelse i vores inspirationsgalleri eller kom ind i vores butik og få en snak både om fliserne og gode råd til gør-det-selv folket mht. lovkrav m.m.
Hvis tiden er knap, eller du bor langt væk, kan vi komme til dig med vores kollektionsvogn som har et stort udvalg af vores fliser med.

Uanset om det er til dit bad,køkken, entre, udestue eller til en trappe udenfor, har vi altid et stort udvalg, og er altid friske på at give dig et godt tilbud.
Vi tager alle overskydende fliser retur til fuld pris, indenfor 3 mdr. (dog ikke bestillingsvarer)