sedes minorlit fliser

 

Materialets beskaffenhed garanterer en massiv karakter af høj kvalitet og kendetegnes af en høj slidstyrke og gode termiske egenskaber.

Produkt - beskrivelse af betonflisen
MinorLit - flisen
Materiale: værkbeton efter speciel recept med speciel overflade.
Overfladebehandling: Reebolithbehandlet
Vægt: ca. 40,5 kg / m² ved normal tykkelse (ca. 2cm)
Standardfarver: hvid, lysegrå, stålgrå, sort

MinorLit flisen er blødstøbt og varmeledende. Overfladen er jævn og lukket, hvilket gør den æstetisk. Tilsætning af kalkholdig flintsten/granit frembringer en særlig, ønsket skyggeeffekt.
MinorLit flisen er frostsikker, yderst slidstærk og har med 8,1 N/mm² en fremragende bøjningsstyrke.


MinorLit produkterne er velegnet til gulve og facader til indvendig og udvendig brug. Et kvalitetsprodukt, som anvendes for at opnå en massiv karakter af høj kvalitet. Dette garanteres af materialets beskaffenhed, overfladens kvalitet og forskellige standard, såvel som individuelle dimensioner, farver, etc.
MinorLit flisen er pga. slidstyrken og de miljøvenlige egenskaber som gulvbelægning udmærket egnet i gennemgangsarealer med en høj person-cirkulation; f.eks. fællesområder, receptioner, gangområder, udstillingsbygninger, messehaller og banegårde.

MinorLit flisen byder på meget gode termiske egenskaber - flisen gemmer warme, f.eks. fra solstråler, og kan derfor også særlig anbefales til lejligheder, fritidshuse, vinterhaver og terrasser.

MinorLit flisen fremstilles i forskellige dimensioner med en glat overflade, en skridhæmmende overflade såvel som yderligere speciale overflader. På forespørgsel er det muligt at fremstille Minor-Lit fliser i særlige farver, hvilket udvider mulighederne for formgivningen betydeligt.

Særligt at fremhæve i sammenhæng med ensartede helhedsløsninger er, at MinorLit fremstiller særlige elementer som trappetrin, etc. af samme høje kvalitet og materiale.

 

Sedes AS
Højrupsvej 29
DK-9900 Frederikshavn
Fon [0045] 98431950
Fax [0045] 98431931
website: minorlit.dk