kims fliser viborg danmark keramiske

Kims Fliser og Pejse

Lundvej 54
8800 Viborg
Telefon: 8725 0999
website: kimsfliser-pejse.dk

 

Hos Kims Fliser og Pejse finder du Danmarks største og flotteste fliseudstilling på ialt ca. 1100m2.

Hele vores verden er bygget op omkring fliser og på din vej gennem vores udstilling finder du da også ud af,  at "en flise er ikke bare en flise".

For at få give dig den helt rigtige fornemmelse for fliserne farver og overfladespil er vores udstilling bygget op i adskillige små miljøer med fliser på både gulv og væg.
Mangler du inspiration og gode råd - så kig forbi butikken....
- Vores medarbejdere står klar til at inspirere, råde og vejlede.

Farve, flade og fornemmelse

Når man skal vælge fliser, er det vigtigt at overveje farve, overflade og fornemmelsen af flisen. Overvej i hvilket rum, du skal bruge flisen - er det som gulvflise på badeværelset, kan det være, at I skal vælge en flise, der er naturfarvet, praktisk men lækker på samme tid. Her vil en sandfarvet flise være optimal, og så kan I jo lege med flisens udformning eller overflade.

Skal I derimod pynte rammen omkring Jeres brændeovn, så kan det være, at I skal vælge nogle fliser, der er mørke, og som dermed ikke afslører, at der skulle ligge lidt brændt affald fra brændeovnen. ​Skal I have fliser til Jeres brændeovn kan en sort flise være flot, men mulighederne er mange, og I kan også sagtens vælge en lysere flise for at give et mere marmor-agtigt udtryk.
VI rådgiver JER om de rette fliser
Vi vil til enhver tid sætte JER og JERES behov i fokus, når vi rådgiver. Vi ønsker at forhøre os i forhold til Jeres ønsker, når I skal vælge fliser, og så kan vi vejlede Jer derfra.

Mange af vores kunder er ikke klar over det store udvalg af fliser, som faktisk findes, og derfor bliver man ofte overrasket. Vi henter fliser hjem i alle former, farver og med forskellig råhed.