arhus bad fliser klinker Aarhus

Århus Bad & Fliser
Gåseagervej 14, 8250 Egå
Tlf: 7199 3199
website: aarhusbadogfliser.dk


Fliser, klinker, mosaik, trægulve, badmøbler, VVS-artikler....
..Hvorfor besøge flere forskellige butikker, når det hele findes her?
Århus Bad & Fliser tilbyder et kæmpe udvalg af fliser og klinker til hele boligen, samt badrumsmøbler og VVS-artikler der spiller flot sammen.
Vi har desuden eneforhandling på en række eksklusive italienske badmøbler, som produceres og leveres direkte fra vores leverandører i Italien. Kom og oplev kvaliteten, designet og bliv positivt overrasket – det behøver ikke at være dyrt at købe unikke løsninger.

UDENDØRSFLISER / HAVEFLISER
Keramiske fliser i haven? Italienerne har gjort det i mange år, og nu er vi i Norden også ved at se fidusen ved det. De hårdbrændte ”porcellanato” fliser er ekstrem stærke og har samme gode egenskaber, som vi allerede kender fra keramiske fliser til boligen – blot endnu mere optimeret i forhold til de påvirkninger fliserne udsættes for udendørs.

Fliserne har en tykkelse på 2 cm og er frostsikker, formstabil, ridsefast og så har de en minimal fugtoptagelse. De skal ikke behandles/imprægneres, hvilket sikrer, at du kan anvende vores udendørs fliser hvor som helst, uden at fliserne tager synlige forandringer til forskel fra f.eks. betonfliser og natursten. Du kan f.eks. anvende udendørsfliser til indkørsler, garager, terrasser, trapper o.s.v.

Fliserne produceres i et utal af forskellige formater og farver, og teknologien har forbedret produktionen så meget, at fliserne ligner ”den ægte vare” hvor der en uendelig variation fra flise til flise – nøjagtig som der er i naturen.


De keramiske havefliser kan lægges på forskellige måder; direkte på græs, grus, sand eller på et støbt underlag. Find dine favorit-havefliser i nedenstående udvalg eller besøg vores udendørs udstilling foran butikken. Udstillingen er altid åbent så du kan blot kigge forbi når det passer dig. Alle fliserne er nummereret, hvilket du bedes henvise til, hvis du kontakter os pr. email eller telefon.