flisemagasinet Aalborg

FLISEMAGASINET APS

Stenbukken 20
9200 Aalborg SV

Telefon 96 32 39 00
web: flisemagasinet.dk

Åbningstider:
Mandag - Fredag kl. 10.00 - 17.30
Lørdag kl. 10.00 - 14.00


INSPIRATIONSPARTNER INDEN FOR SPECIELLE HØJKVALITETS KLINKER, MOSAIK OG FLISER!

Hos Flisemagasinet i City Syd, Aalborg, ligger vi stor vægt på, at give vores kunder den optimale fliseoplevelse.
Vi os på at guide dig som kunde, sikkert igennem dit valg af klinker og fliser til dit nye projekt, hvad enten det gælder til badeværelset eller køkkenet, indendørs eller udendørs.

Tidens trends i boligindretningen går fremdeles i retning af den industrielle indretning med et kunstnerisk kitsch, der skaber et råt og unikt udtryk, og vi gør meget ud af at vise de nyeste trends og designs indenfor boligindretning, men har naturligvis også gjort plads til de mere klassiske stilarter.
Vi har derfor indrettet et yderst smagfuldt showroom, hvor alle Flisemagasinets stilarter er præsenteret i realistiske omgivelser, der gør det let at forestille sig et færdigt resultat i eget hjem.

Flisemagasinets personale byder dig indenfor, og står klar med inspiration og sparring, der kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg af fliser og klinker.

KLINKER, FLISER, INSPIRATIONSSHOWROOM - VI HAR ALT FOR AT HJÆLPE DIG TIL DET RIGTIGE VALG

Flisemagasinet er din hjælpende hånd når valget falder på fliser, klinker og mosaikstørrelser. Der findes rigtige mange monterings og kombinationsmønstre. Flisemagasinet er behjælpelige med at guide dig igennem flise, klinke og mosaikjunglen. Vi rådgiver om korrekt valg af formater til dine rum, samt giver dig et solidt input af kreative løsninger.

Flisemagasinet henviser hermed til forskellige spændende monteringsmønstre. Fliser, klinker samt frække mosaiktyper kan ved hjælp af henviste kombinationsmuligheder, give smukke designs af dine fliser, klinker og mosaikker.


VI OPDATERER VORES UDSTILLING LØBENDE, I ØJEBLIKKET MED:

Fliser med metal- og beton-look
Fliser i storformat, helt op til 120x240 cm
Det nyeste inden for glas og mosaik
Og meget mere

Nyheder Badeværelse Gang Køkken Soveværelse Stenvægge Stue Udendørs Badeværelses inventar Spa & wellness Værelse Mosaik